Op weg naar mijn droomdoel

2019 is tot nu toe helaas nog niet succesvol geweest op hardloopgebied. In Januari en Februari heb ik te maken gehad met een hardnekkige verkoudheid waardoor ik niet fit was. Na het NK 10km te Schoorl heb ik even een goede week volledig rust genomen om daarna weer fris de trainingen op te kunnen pakken.

Helaas kreeg ik na de rustweek bij het hervatten van de trainingen last van mijn knie en heb ik daardoor een periode niet kunnen lopen. Momenteel is de opbouw weer gestart, 2 weken terug ben ik voorzichtig begonnen met minuutjes en kan ik momenteel alweer 30 minuten achtereen hardlopen.

De komende jaren wil ik mijzelf ontwikkelen tot marathonloper, hiervoor ben ik opzoek naar wat meer rust en tijd om te trainen. Om dit te kunnen realiseren ben ik momenteel bezig met een zoektocht naar een ondernemers/bedrijven die mij op deze weg willen ondersteunen.

Jongejan
Frank Jongejan is de eerste ondernemer die mij ondersteunt richting mijn droomdoel, namelijk het behalen van een deelname op het Europees Kampioenschap (EK) op de Marathon. Met een maandelijkse bijdrage maakt Jongejan het voor mij mogelijk mijzelf meer op mijn sport te kunnen richten. Heel erg bedankt voor jouw vertrouwen en steun Frank!

Wat doet Accountants Adviseurs Jongejan
Accountants Adviseurs Jongejan wil méér doen voor haar klanten dan alleen naar de ondernemingsresultaten kijken. Jongejan vindt het van groot belang dat ondernemers verder kijken dan alleen maar naar kille cijfertjes. Hoe kom je aan nieuwe klanten, wat is een goede strategie en is het verdienmodel nog wel van deze tijd?
Neem gerust contact op om te kijken wat ze voor u kunnen betekenen.

Oproep
Wil u mij ook ondersteunen en bent u benieuwd op welke manier je mij kunt helpen mij droom te verwezenlijken? laat dan even een bericht achter, dan neem ik z.s.m. contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *