Onmisbaar, een werkgever die je ondersteunt in het behalen van je doelen.

Sinds 1 juni 2019 is Thomas Verheij, eigenaar van Beweegcentrum Formupgrade te Arnhem en tevens mijn werkgever, partner geworden in de weg naar mijn marathon droom/ambitie.

Vanaf februari 2016 ben ik werkzaam als fysiotherapeut binnen beweegcentrum Formupgrade. Formupgrade heeft momenteel drie locaties in Arnhem (Klarendal, Presikhaaf en Malburgen). Binnen Formupgrade wordt er gewerkt met een multidisciplinair team bestaande uit: fysiotherapeuten, leeftstijlcoaches, diëtisten, personal trainers en sportinstructeurs.
Formupgrade richt zich voornamelijk op het begeleiden van sporters op weg naar hun doel. Een belangrijk programma hierin is X-FITTT (zie ook www.x-fittt.nl). X-fittt is een programma van twaalf weken waarin de deelnemer intensief begeleid wordt op het gebied van sport en voeding om een leefstijl verandering te realiseren, vaak is hierbij het grootste resultaat gewichtsverlies.

Update
Afgelopen weken ben ik weer begonnen met de opbouw na een blessure periode. Ik had in maart en april een overbelasting rond mijn knieschijf, waardoor ik helaas niet kon trainen. Momenteel kan ik weer goed de looptrainingen uitvoeren en ben ik zowel mijn duurwerk als snelheid aan het uitbouwen. 22 juni a.s. staat de eerste wegwedstrijd weer op de planning. Ik zal aan de start staan bij de 10 kilometer tijdens de Wiezoloop te Wierden. Ik verwacht nog geen scherpe tijd, maar ik zie er naar uit om weer lekker te kunnen racen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *