Fast as fibre!

Henkes Telecom is sinds deze week ook sponsor/ partner geworden in mijn marathon droom. Koen Henkes heb ik leren kennen in het begin van mijn hardloop carrière. Regelmatig stond Koen als geduchte concurrent aan de start van diverse regionale wedstrijden Henkes gaf een tijd terug al gekscherend aan een fanclub op te willen zetten, momenteel is het dan zover, ik ben blij dat Henkes Telecom mij wil ondersteunen!

Na zelf jaren fanatiek te hebben hardgelopen heeft Koen zijn eigen onderneming, Henkes Telecom, opgezet. Koen Henkes is expert en ervaringsdeskundige op het gebied telecom infrastructuur. Koen heeft reeds jaren ervaring met betrekking tot diverse activiteiten binnen de telecom industrie. Van monteur tot het ombouwen van complete server ruimtes. Glasvezel en data zijn hierin altijd zijn specialiteit geweest.  Heeft u of uw bedrijf dus interesse om ook Fast as Fibre te worden? neemt dan gerust contact op met Henkes Telecom.

Eén gedachte over “Fast as fibre!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *