De eerste wedstrijden komen weer in zicht, “Looking Forward to it!”

In maart liep ik mijn laatste wedstrijd, dit was als haas in de CPC loop te Den Haag. Het Corona virus kreeg daarna de overhand en helaas is tot op heden iedere wedstrijd afgelast als gevolg van de Corona maatregelen. In éém van de eerste weken heb ik nog een wel een 10 kilometer gelopen in Nijmegen. Dit voelde meer als training maar ik wist toch een tijd van 30.05 te realiseren (GPS afstand/tijd).

De periode daarop volgend was lastig, wat doe je nu, train je door of neem je juist een rustperiode. Ik heb er voor gekozen om door te trainen en goed aan mijn basis te werken. Met het oog op, hopelijk, de TCS Amsterdam marathon op 18 oktober 2020, had ik toch nog een doel om naar uit te kijken

In actie als haas tijdens de TCS Amsterdam marathon in 2019

Het is tijd om weer nieuwe doelen te stellen

Een doel stellen op korte termijn is momenteel lastig. Er is nog weinig zekerheid over wanneer de eerste wedstrijden weer georganiseerd zullen worden. Helaas komen er ook nog steeds afgelastingen van wedstrijden, bijvoorbeeld de Dam tot Damloop en Tilburg ten Miles, voorbij. Zoals ik hierboven al aangaf heb ik de hoop op het doorgaan van de Amsterdam marathon. In 2016 heb ik in Amsterdam mijn debuut gemaakt en vorig jaar heb ik tijdens de Amsterdam marathon als haas mogen fungeren voor Frank Futselaar. Komende weken zal ik starten met de voorbereidingen op de marathon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *