Sports Planet, de plek waar ik komende tijd mijn kracht/ alternatieve trainingen ga doen.

Vanaf November 2020 bied Sports Planet te Westervoort mij de kans om mijn kracht/ alternatieve trainingen te doen. Het is de laatste tijd wel bekend dat krachttraining voor hardloper erg belangrijk is. Dit probeer ik daarom ook 1-2 keer per week te doen. Hierbij richt ik mij vooral op de ontwikkeling van stabiliteit, rompspieren, en kracht rond de been/bilspieren.

Sports Planet/ Hans Frieling heel erg bedankt dat ik dit bij jullie mag doen!

Wat is Sports Planet:

Sports Planet is een multifunctioneel sportcentrum met vele faciliteiten voor alle leeftijdsgroepen. Het sportcentrum is gevestigd in Westervoort. Met een team van ongeveer 40 werknemers biedt het sportcentrum een uitgebreid sportaanbod.

Het sportcentrum beschikt over een zwembad, een sporthal, 2 squashbanen, een fitnessruimte waartoe ook cardio/Crossfit en het volgen van groepslessen tot de mogelijkheden behoort, fysiotherapie, een sauna, een klimmuur en een sportcafé. Ook organiseert Sports Planet voor haar leden ook triatlon activiteiten dat eigenlijk ontstaan is uit leden die daar passie voor hadden. Vanzelfsprekend moge het duidelijk zijn dat het bedrijf actief is in de sportbranche. Door de vele mogelijkheden biedt Sports Planet een ruime keus aan activiteiten aan sportievelingen in de nabije omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *