Partners / Sponsoren

Partners/ Sponsoren die mij individueel ondersteunen:

 

Sportsplanet Westervoort

Sports Planet is een multifunctioneel sportcentrum met vele faciliteiten voor alle leeftijdsgroepen. Het sportcentrum is gevestigd in Westervoort. Met een team van ongeveer 40 werknemers biedt het sportcentrum een uitgebreid sportaanbod.

Het sportcentrum beschikt over een zwembad, een sporthal, 2 squashbanen, een fitnessruimte waartoe ook cardio/Crossfit en het volgen van groepslessen tot de mogelijkheden behoort, fysiotherapie, een sauna, een klimmuur en een sportcafé. Ook organiseert Sports Planet voor haar leden ook triatlon activiteiten dat eigenlijk ontstaan is uit leden die daar passie voor hadden. Vanzelfsprekend moge het duidelijk zijn dat het bedrijf actief is in de sportbranche. Door de vele mogelijkheden biedt Sports Planet een ruime keus aan activiteiten aan sportievelingen in de nabije omgeving.

 

ZieMij Arnhem

ZieMij is een zorgaanbieder die zich richt op kinderen, jongeren en hun ouders. ZieMij biedt begeleiding, training en psychomotorische therapie.

Het belangrijkste doel van ZieMij is dat kinderen en jongeren hun eigen krachten leren ontdekken en benutten, zodat problemen afnemen en zij in staat worden gesteld om een gelukkiger leven te leiden. ZieMij bereikt deze doelstelling middels een ervaringsgerichte werkwijze: psychomotorische therapie.

Het uitgangspunt van ZieMij is dat onze cliënten zich gerespecteerd en gezien voelen. Begrip en waardering zijn voor ons dé voorwaarden in onze werkrelaties. Met deze kernwaarden geloven wij dat we onze cliënten sterker maken en aanzetten tot het veranderen van gedrag dat als problematisch wordt ervaren.

Jongejan, de cijfers voorbij (accountants en adviseurs)

Jongejan, gevestigd te Arnhem, ondersteunt mij financieel in het behalen van mijn doelen.

Accountants Adviseurs Jongejan wil méér doen voor haar klanten dan alleen naar de ondernemingsresultaten kijken. Jongejan vindt het van groot belang dat ondernemers verder kijken dan alleen maar naar kille cijfertjes. Hoe kom je aan nieuwe klanten, wat is een goede strategie en is het verdienmodel nog wel van deze tijd?

 

Om mijn sport zo professioneel en goed mogelijk te kunnen beoefenen is uw steun welkom, in welke vorm dan ook. Neem gerust contact op via het contact formulier dan kijken wij samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!