Partners / Sponsoren

Partners/ Sponsoren die mij individueel ondersteunen:

Henkes Telecom

Henkes Telecom is opgericht in 2016 door Koen Henkes, expert en ervaringsdeskundige op het gebied telecom infrastructuur. Koen Henkes heeft reeds jaren ervaring met betrekking tot diverse activiteiten binnen de telecom industrie. Van monteur FTHH tot het ombouwen van complete server ruimtes. Glasvezel en data zijn hierin altijd zijn specialiteit geweest. Koen Henkes kenmerkt zich door een drive om telkens verder te ontwikkelen. Dit heeft hem uiteindelijk in 2016 doen besluiten zijn eigen bedrijf op te richten; Henkes Telecom, dé specialist op het gebied van Telecom infrastructuur. Dankzij een diversiteit aan expertise binnen het vakgebied is Henkes Telecom in staat om uw project in goede banen te laten verlopen.

Beweegcentrum Formupgrade

Binnen Formupgrade wordt gewerkt met een multidisciplinair team dat bestaat uit: fysiotherapeuten, diëtisten, leefstijlcoaches, sportinstructeurs en personal trainers. Op deze manier kunnen zij u optimaal begeleiden en zorgen voor verbetering en vooruitgang. Of dit nou gaat om iemand met een medische beperking of om een prestatie sporter die vooruitgang wil boeken. Bij Formupgrade bent u aan het goede adres.

ZieMij Arnhem

ZieMij is een zorgaanbieder die zich richt op kinderen, jongeren en hun ouders. ZieMij biedt begeleiding, training en psychomotorische therapie.

Het belangrijkste doel van ZieMij is dat kinderen en jongeren hun eigen krachten leren ontdekken en benutten, zodat problemen afnemen en zij in staat worden gesteld om een gelukkiger leven te leiden. ZieMij bereikt deze doelstelling middels een ervaringsgerichte werkwijze: psychomotorische therapie.

Het uitgangspunt van ZieMij is dat onze cliënten zich gerespecteerd en gezien voelen. Begrip en waardering zijn voor ons dé voorwaarden in onze werkrelaties. Met deze kernwaarden geloven wij dat we onze cliënten sterker maken en aanzetten tot het veranderen van gedrag dat als problematisch wordt ervaren.

Jongejan, de cijfers voorbij (accountants en adviseurs)

Jongejan, gevestigd te Arnhem, ondersteunt mij financieel in het behalen van mijn doelen.

Accountants Adviseurs Jongejan wil méér doen voor haar klanten dan alleen naar de ondernemingsresultaten kijken. Jongejan vindt het van groot belang dat ondernemers verder kijken dan alleen maar naar kille cijfertjes. Hoe kom je aan nieuwe klanten, wat is een goede strategie en is het verdienmodel nog wel van deze tijd?

Om mijn sport zo professioneel en goed mogelijk te kunnen beoefenen is uw steun welkom, in welke vorm dan ook. Neem gerust contact op via het contact formulier dan kijken wij samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Partners/ Sponsoren vanuit Team Zevenheuvelen:

Runnersworld Nijmegen

Runnersworld Nijmegen ondersteunt de atleten van Team Zevenheulen door middel van kleding en schoenen. Hierdoor kunnen wij zo comfortabel mogelijk de nodige kilometers afleggen.

Sportvoedingwebshop.com

Sportvoedingwebshop ondersteund het team in het gebruik van diverse        voedingsproducten en adviseert hierbij in een optimaal gebruik van de benodigde producten om zo optimaal mogelijk te kunnen presteren.

Seven Hills Runners Club

“De slankste en meeste fitte businessclub van west Europa”. De Seven Hills Runners Club is een groep ondernemers met een passie voor hardlopen. eens in de twee weken komt de groep samen voor een gezamenlijke training en praten ze na afloop op een gezellige manier met elkaar bij. Seven Hills Runners Club ondersteund Team Zevenheuvelen al vanaf het begin (2012) d.m.v.  een financiële bijdrage.

Stichting Zevenheuvelenloop

Stichting Zevenheuvelenloop ondersteund het team op financieel gebied.

Gemeente Nijmegen

Gemeente Nijmegen ondersteund het team op financieel gebied.